LE DIECI ERBE FLOR Capsules x 30

210,00 den

Le Dieci Erbe Fibra është një suplement ushqimor, 100% natyral, i përbërë nga një përzierje barishtash pluhur dhe Psilium e aftë për të nxitur funksionin e zorrëve, tretjen e duhur dhe nxjerrjen e feçeve.

Out of stock

Description

Le Dieci Erbe Fibra është një suplement ushqimor, 100% natyral, i përbërë nga një përzierje barishtash pluhur dhe Psilium e aftë për të nxitur funksionin e zorrëve, tretjen e duhur dhe nxjerrjen e feçeve.

Brand

Еси

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LE DIECI ERBE FLOR Capsules x 30”