DIAVRON Tablets x 30

700,00 den

Dozimi: 1 tabletë në ditë para ngrënies. Kohëzgjatja e rekomanduar e administrimit – të paktën dy muaj.

1 in stock

Description

Mbështet qarkullimin normal të gjakut dhe ndjeshmërinë e këmbëve tek diabetikët, ka një efekt të dobishëm në zbërthimin e sheqernave në trup, ndihmon në uljen e ndjenjës së lodhjes, mbështet rrjedhën normale të metabolizmit të proteinave dhe glikogjenit.
kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të sistemit nervor.

Brand

Фортекс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DIAVRON Tablets x 30”