COLLAGENE ANTIRIDES 2500 mg x 60 Caplets

870,00 den

Të rriturit: Merrni tre kapsula të buta në ditë

Out of stock

Description

Ndërsa plakemi, lëkura jonë fillon të humbasë lagështinë dhe elasticitetin, duke e bërë atë të ulet dhe të rrudhë. Kolagjeni kundër rrudhave Jamieson është vërtetuar klinikisht se zvogëlon numrin e vijave të holla dhe rrudhave brenda 28 ditëve duke siguruar kolagjen të hidrolizuar thellë në të dy shtresat e lëkurës (epidermë dhe dermë), duke e bërë lëkurën më të fortë dhe më rinore.

Brand

Џејмисон

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COLLAGENE ANTIRIDES 2500 mg x 60 Caplets”