CHYMOLIT Tablets x 30

275,00 den

Out of stock

SKU: ESSNS-6 Category: Tag:

Description

Tabletat Chymolit forte përmbajnë një kombinim të enzimave tripsinë dhe kimotripsinë, të cilat i përkasin grupit të enzimave më të rëndësishme proteolitike. Ato janë të destinuara për njerëzit me prodhim të reduktuar të këtyre enzimave. Rekomandohen edhe me terapi antibiotike sepse përmirësojnë depërtimin e tyre ose vetë për të reduktuar periudhën e rikuperimit pas lëndimeve, traumave të shoqëruara me hematoma, ënjtje dhe inflamacion. Tabletat Chymolit forte zvogëlojnë ënjtjen e shkaktuar nga absceset, ulçerat, operacionet dhe lehtësojnë nxjerrjen e mukusit në astmë, bronkit, sëmundje të mushkërive dhe sëmundje të sinusit.
Forma e tabletave gastrorezistente siguron që enzimat proteolitike të mos degradohen në zorrën e hollë kur merren nga goja, ku ndodh përthithja. Ato nuk duhet të thyhen apo përtypen.

Brand

Есенса

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CHYMOLIT Tablets x 30”