EYE VITAL PLUS CAPSULES x 30

840,00 den

Out of stock

SKU: DOPPLHRZ-4 Category: Tags: , ,

Description

E rëndësishme për sytë dhe shikimin. Sytë tanë sfidohen çdo ditë. Puna në kompjuter, shikimi i televizorit dhe vozitja gjatë natës janë shumë rraskapitëse për sytë. Ajri i thatë, pak gjumë, alkooli dhe duhani gjithashtu pengojnë metabolizmin e syrit. Disa faktorë ndikojnë në shëndetin e syve dhe mirëmbajtjen e shikimit. Midis tyre, një furnizim i mirë me disa lëndë ushqyese luan një rol të rëndësishëm. Vitamina A është e përfshirë në procesin e shikimit dhe i ndihmon sytë të përshtaten nga errësira në dritë. Vitaminat C dhe E ndihmojnë në mbrojtjen e syve nga efektet e dëmshme të rrezeve të diellit. Si komponentë të rëndësishëm të sistemit të mbrojtjes qelizore, ato janë thelbësore për ruajtjen dhe funksionalitetin e lenteve. Zinku rregullon aktivitetin e më shumë se 200 enzimave të përfshira në pothuajse të gjitha proceset qelizore. Si një pjesë integrale e enzimave, zinku është i përfshirë, për shembull, në përdorimin e vitaminës A në procesin e shikimit. Luteina dhe zeaksantina janë komponime bimore dytësore që i përkasin grupit të karotenoideve. Nëse dieta juaj është adekuate, luteina mund të mbështesë funksionin e syve dhe të shikimit._x000D_
_x000D_
Përbërja_x000D_
_x000D_
Luteinë ……………………………..……… 6 mg_x000D_
_x000D_
Zeaxanthin …………………………………. 300 μg_x000D_
_x000D_
Vitamina A …………………………………250 mg_x000D_
_x000D_
Vitaminë E ……….………………………… 36 mg_x000D_
_x000D_
Zink ………………………………………… 2.5 mg

Brand

Допелхерц

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EYE VITAL PLUS CAPSULES x 30”