NEUROZAN Tablets x 30

1,220,00 den

3 in stock

Description

Funksioni kognitiv dhe performanca mendore

Truri është makina më komplekse në univers dhe pjesa më e madhe dhe më e rëndësishme e sistemit tuaj nervor. Ai përmban më shumë se 80 miliardë neurone me rrugë të ndërlikuara që lidhin shqisat, lëvizjet dhe kujtesën tonë. Truri varet nga një furnizim i gjerë i mikronutrientëve të ndryshëm që punojnë së bashku për të siguruar shëndet dhe performancë optimale dhe ai konsumon një masë të madhe 30% të energjisë që ne prodhojmë nga ushqimi ynë. Si të gjitha ‘makinat’, ka kuptim që ajo që vendosni ndikon në atë që nxirrni!

Lëndët ushqyese specifike të “trurit” si zinku, jodi, vitamina B12, B6 dhe folati kanë funksione veçanërisht mbështetëse. Qelizat e trurit nuk mund të zëvendësohen dhe kanë prioritetin më të lartë në trup për mikronutrientët specifikë.

Mikronutrientë për trurin

Neuromind ofron një formulë gjithëpërfshirëse për të ndihmuar në ruajtjen e marrjes tuaj dietike të ushqyesve të rëndësishëm për shëndetin, vitalitetin dhe gjithashtu lëndë ushqyese të rëndësishme për të ndihmuar në funksionimin normal kognitiv.

Performanca Mendore

Hekuri, zinku dhe jodi kontribuojnë në funksionin normal kognitiv plus acidin pantotenik i cili kontribuon në performancën normale mendore.

Sistemi nervor

Vitamina B6, riboflavina (vit. B2), niacina (vit. B3) dhe vitamina C kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit nervor.

Funksionet psikologjike

Vitaminat B12, B6, tiamina (vit. B1), acidi folik, vitamina C dhe magnezi kontribuojnë në funksionin normal psikologjik.

Kujtesa

Neuromind origjinal përmban edhe xhinko biloba e cila ndihmon në ruajtjen e kujtesës.

Plus lëndë ushqyese të specializuara:

– L-Arginine
– Fosfatidilserinë
– 5-HTP
– Xhinko Biloba
– Koenzima Q10

Nivelet optimale të vitaminës D3

Neuromind siguron një sasi optimale prej 25 µg (1000 IU) të vitaminës D, e cila kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar. Vitamina D është e pranishme në formën D3 (kolekalciferol), e cila është forma e preferuar e prodhuar në mënyrë natyrale nga lëkura pas ekspozimit ndaj dritës së diellit.

Shëndeti dhe vitaliteti i përgjithshëm

Formula e avancuar përfshin lëndë ushqyese për të gjithë shëndetin dhe vitalitetin, duke përfshirë:

– Vitamina C, hekuri dhe bakri kontribuojnë në çlirimin normal të energjisë
– Seleni dhe zinku kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar
– Vitamina B6 & B12 të cilat kontribuojnë në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut.

Ushqyerja e avancuar për “makinerinë më komplekse të ndërtuar ndonjëherë”!

Çdo tabletë Neuromind kombinon mbështetjen e plotë ushqyese me një ekuilibër të kujdesshëm të vitaminave dhe mineraleve bazuar në një mori kërkimesh të publikuara. Neuromind ofron një gamë të plotë të vitaminave, mineraleve dhe karotenoideve, kështu që një multivitaminë e përgjithshme shtesë nuk është e nevojshme.

Brand

Витабиотикс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NEUROZAN Tablets x 30”