PROSPAN Syrup 100 ml

345,00 den

2 in stock

SKU: ENGLHRD-13 Category: Tags: ,

Description

Përbërësi aktiv i Prospan Cough Relief, hedera helix (ekstrakti i gjetheve të dredhkës) është testuar klinikisht për të lehtësuar kollën e gjoksit dhe kongjestionin e mukusit. Prospan Cough Relief ka një formulë jo përgjumëse pa sheqer, gluten, alkool dhe ngjyrues dhe është një shurup i përshtatshëm për kollën familjare (ju lutemi referojuni Farmacistit tuaj për moshën nën 2 vjeç). Është e lehtë për t’u gëlltitur sepse ka një aromë të ëmbël, natyrale si mjaltë.

Brand

Енгелхард

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROSPAN Syrup 100 ml”