Description

Doppelherz Kastrati + Kungull, boronicë me fara kungulli, me vitaminë C dhe selen, për mbrojtjen e qelizave dhe mbështetjen e imunitetit – 30 kapsula. Mbështetje e shkëlqyer e traktit urinar! Suplement dietetik me cilësi të lartë! Farat e kungullit bëjnë një kombinim unik me boronicën. Një produkt i rrallë që prek kështu si prostatën ashtu edhe pjesën tjetër të traktit urinar. Një dozë ditore përmban 80 mg vitaminë C, 30 mikrogramë selen, 800 mg ekstrakt boronicë dhe 200 mg ekstrakt të farës së kungullit. Vitamina C dhe seleni ndihmojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ dhe kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.Boronicat përmbajnë substanca që parandalojnë ngjitjen e baktereve në murin e fshikëzës. Kjo ndihmon në reduktimin e inflamacionit të fshikëzës dhe traktit urinar.

Brand

Допелхерц

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CRANBERRY + KURBIS CAPSULES x 30”