BOROLA FOLIVIT FERO Capsules x 30

390,00 den

Një kombinim efektiv i Acidit Folik, Hekurit dhe Vitaminës B12 në një formë unike solucap me një efekt të dobishëm në hematopoiezën. Forma e re solucap është krijuar për të mundësuar përthithjen e shpejtë dhe të plotë të përbërësve aktivë.

Out of stock

SKU: BRLA-5 Category:

Description

Përbërja

Një kombinim efektiv i Acidit Folik, Hekurit dhe Vitaminës B12 në një formë unike solucap me një efekt të dobishëm në hematopoiezën. Forma e re solucap është krijuar për të mundësuar përthithjen e shpejtë dhe të plotë të përbërësve aktivë.

Veprimi

Përbërësit e Folivit Ferro punojnë së bashku për të ndihmuar në formimin e gjakut.

Hekuri është thelbësor për prodhimin e hemoglobinës, një pigment që mbart oksigjen. Mungesa e hekurit mund të ndërhyjë në prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe frymëmarrjen. Hekuri është pjesë përbërëse e shumë enzimave dhe është i nevojshëm për funksionimin e duhur të të gjithë organizmit.
Vitamina B12 dhe acidi folik së bashku janë thelbësore për prodhimin e ADN-së dhe ARN-së. Prandaj, ato janë të rëndësishme për procesin e ndarjes së qelizave dhe transmetimin e kodit gjenetik në të gjitha qelizat e sapoformuara. Ato janë gjithashtu të rëndësishme për formimin e qelizave të kuqe të gjakut. Tek gratë, acidi folik është vendimtar për mbylljen e tubit nervor të fetusit gjatë shtatzënisë.

Përdorni

Folivit ferro rekomandohet veçanërisht për:

anemia e mungesës
gratë shtatzëna dhe laktuese
gratë me menstruacione të rënda
pas gjakderdhjes dhe dhurimit të gjakut
fëmijët dhe adoleshentët në një periudhë rritjeje të shpejtë
personat në dietë të varfër me produkte shtazore

Brand

Борола

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOROLA FOLIVIT FERO Capsules x 30”