CANNA COLD (ICE) GEL 250 ml 5%

575,00 den

Masazhoni xhelin në vendin e lënduar 3 deri në 4 herë në ditë. Në varësi të llojit të lëkurës, efekti i ftohtë mund të ndodhë menjëherë pas aplikimit ose me vonesë.

Out of stock

SKU: PMED-37 Category:

Description

Xhel kanabis me 5% vaj të farës së kanabisit është një produkt kozmetik i destinuar për aplikim në lëkurë, me efekt të ftohtë. Përmban vaj kanabisi, i cili falë përbërjes së tij të pasur, ka një efekt qetësues në lëkurë. Nuk irriton lëkurën dhe nuk përmban aroma sintetike.

Brand

Фармамед

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CANNA COLD (ICE) GEL 250 ml 5%”