PARUSAN TONIK ZA ZENI 200ml

585,00 den

Si të përdorni: Në flokë të larë dhe ende të lagur, aplikoni dhe masazhoni lëkurën e kokës me lëvizje rrethore. Lëreni të veprojë, pa e shpëlarë.

4 in stock

SKU: DRTHSS-68 Category:

Description

Tek gratë, zakonisht ndodh alopecia difuze, madje edhe me rënien e flokëve dhe rrallimin e të gjithë kokës.

Shkaqet më të zakonshme të alopecisë tek gratë janë:

– çekuilibër hormonal në dhe pas shtatzënisë,

– çekuilibër hormonal në menopauzë,

– përdorimi i barnave të caktuara (antidepresantë, kontraceptivë, antihipertensivë),

– kushte të caktuara patologjike me rritjen e hormoneve androgjene (vezoret policistike, funksioni i dëmtuar i tiroides, etj.),

– stresi,

– trajtime agresive të flokëve, ngjyrosje, etj.

Brand

Др.Тајс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PARUSAN TONIK ZA ZENI 200ml”