MELEM priroden 30 ml

175,00 den

Aplikohet në sasi të vogla, në një shtresë të hollë në zonën e dëmtuar 2-3 herë në ditë.

2 in stock

SKU: PMED-32 Category:

Description

Karakteristikat dhe qëllimi: Balsami natyral është i destinuar për të gjitha moshat (fëmijë, shtatzëna, nëna me gji, të rritur) duke mbrojtur lëkurën nga ndikimet e ndryshme të jashtme. Rekomandohet për skuqjen e pelenave të fëmijëve, për gratë shtatzëna për të parandaluar strijat dhe për nënat në gji për të parandaluar plasaritjen e thithkave. Pomada ndihmon edhe me psoriazën, ekzemën, alergjitë ndaj metaleve dhe lëkurën e irrituar nga pickimi i insekteve. Rekomandohet për lëkurë të thatë dhe të plasaritur, për lëkurë të fortë të prirur ndaj qërimi dhe zbokth, për djegie të vogla, forma më të lehta të infeksioneve të lëkurës dhe për lëkurë të ndjeshme ndaj motit.

Brand

Фармамед

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELEM priroden 30 ml”