Calcium + D3 Caplets 100 + 20

510,00 den

Të rriturit: Merrni 1-2 mini-tableta në ditë me një vakt.

Out of stock

Description

Kalciumi është i nevojshëm për të mbajtur kocka dhe dhëmbë të shëndetshëm. Vitamina D kontribuon në përthithjen/përdorimin normal të kalciumit dhe fosforit, në nivelin normal të kalciumit në gjak, në ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm, në funksionimin e muskujve dhe funksionimin e sistemit imunitar. Produkti përmban një kombinim të burimeve natyrore të kalciumit (Mega Cal ™) dhe vitaminës D3 Quali-D. Mega Cal është një kompleks kalciumi shumë absorbues i karbonateve, citrateve, malatit, fumaratit dhe suksinatit. Quali-D është një bio-vitaminë natyrale D3 e izoluar nga burimet më të mira të lanolinës në botë.

Brand

Џејмисон

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Calcium + D3 Caplets 100 + 20”