Operil P Nasal Drops (0,25mg / ml) 10 ml

200,00 den

Doza e zakonshme:
Fëmijët midis 2 dhe 7 vjeç: hidhni një deri në dy pika Operil P 0,25 mg / 1 ml në secilën vrimë të hundës dy ose tre herë në ditë; koka duhet të anohet mbrapa, duke marrë frymë normal.

Doza maksimale ditore e Operil P 0,25 mg / 1 ml në secilën vrimë të hundës duhet të jetë dy pika tri herë në ditë.

Ky ilaç nuk duhet të përdoret tek fëmijët nën dy vjeç.

2 in stock

SKU: LKSN-7 Category:

Description

Operil P0.25 mg / 1 ml pika hundës janë të destinuara vetëm për fëmijë nga dy deri në shtatë vjeç.
Operil P përmban oksimetazolinë, e cila përdoret si dekongjestant i hundës. Duke ngushtuar arteriolat, zvogëlon ënjtjen e mukozës së hundës dhe sekrecioneve të hundës. Kjo lehtëson frymëmarrjen në hundë, hap sinuset e hundës dhe paranazës dhe tubin Eustachian dhe lehtëson shenjat shoqëruese të ftohjes së zakonshme.
Operil P fillon të funksionojë pas disa minutash dhe veprimi i tij zgjat deri në 12 orë.
Oksimetazolina gjithashtu ka efekte anti-inflamatore dhe antioksiduese.
Operil P ka aktivitet antiviral kundër viruseve të caktuara që kryesisht shkaktojnë sëmundje të frymëmarrjes.
Operil P përdoret për:
– teshtima akute në ftohje,
– teshtima për shkak të alergjive,
– rinosinusit,
– otiti media, për të përmirësuar funksionin e tubit Eustachian.

Brand

Лек-Сандоз

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Operil P Nasal Drops (0,25mg / ml) 10 ml”