ISLA CASSIS Lozenges x 30

230,00 den

Out of stock

SKU: ENGLHRD-2 Category: Tags: , ,

Description

Komponentët në Isla-Cassis mbulojnë mukozën e irrituar në fyt si balsam. Isla-Cassis është veçanërisht i përshtatshëm për ankesat e fytit të shkaktuara nga gudulisja e fytit dhe ngjirja e zërit, tendosja e tepërt e kordave vokale (këngëtarët, altoparlantët), ajri i thatë (i ngrohur ose me ajër të kondicionuar), thatësia e gojës, frymëmarrje e kufizuar e hundës.

Brand

Енгелхард

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ISLA CASSIS Lozenges x 30”