IMUNOBETA Syrup 200 ml

720,00 den

5 in stock

Description

Eliksiri i β-glukanit immunoβeta përmban beta-D-glukan të izoluar nga kërpudha deti (Pleurotus ostreatus), zink dhe vitaminë C.

Ky kombinim i përbërësve kontribuon në përmirësimin e reagimit imunitar dhe përgjigjes mbrojtëse ndaj viruseve, baktereve, kërpudhave dhe toksinave që përbëjnë një kërcënim për shëndetin e organizmit.

Rekomandohet për imunitetin e dobësuar, për infeksionet e shpeshta të rrugëve të frymëmarrjes dhe inflamacionet kronike, si dhe ka një efekt të dobishëm në uljen e niveleve të kolesterolit total dhe LDL dhe normalizimin e glicemisë. Mund të përdoret gjithashtu për të parandaluar dobësimin e imunitetit.

Dozimi i rehatshëm dhe shija e mirë mundësojnë përdorimin e eliksirit β-glukan Imunoβeta për fëmijët më të vjetër se 1 vit me këshillën e mjekut.

Brand

Есенса

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IMUNOBETA Syrup 200 ml”