IMMUNOBALANCE Capsules x 60

1,120,00 den

1 deri në 3 kapsula në ditë me ujë ose lëng frutash.
Mos pini me pije të nxehta.

Out of stock

SKU: PMED-26 Category:

Description

Kolostrum
Beta-glukan
Seleni
IgG 40

Përmban imunoglobulinë lgG

Karakteristikat dhe qëllimi:
Kapsulat Immunobalance janë një suplement dietetik natyral me një kombinim unik të substancave natyrore që ndihmojnë në ruajtjen e shëndetit dhe funksionit normal të sistemit imunitar. Kapsulat imunobalancë rekomandohen për të gjithë për të përmirësuar imunitetin dhe për të ruajtur shëndetin.Ajo mund të përdoret edhe në mënyrë parandaluese, veçanërisht në stinën e gripit dhe ftohjes. Rekomandohet për fëmijë, të moshuar, sportistë, persona me shëndet të dëmtuar dhe imunitet të dobësuar, persona të ekspozuar ndaj sforcimit fizik etj.
Kallostrum është qumështi i parë nga nënat e gjitarëve që shfaqet 24 deri në 48 orë pas lindjes. 16 orë pas lindjes fillon kalimi i kolostrumit në qumështin e parë dhe ky proces përfundon 5 ditë pas lindjes. Kolostrum ndryshon nga qumështi i mëvonshëm “i vërtetë” në atë që ka një përmbajtje më të lartë proteinash dhe më pak yndyrë. Dallimi kryesor midis kolostrumit dhe qumështit të gjitarëve është përmbajtja e imunoglobulinave, substanca kryesore për imunitetin e njeriut. Kolostrum përmban 100 herë më shumë imunoglobulina se qumështi i zakonshëm. Kolostrum përmban shumë substanca të rëndësishme për rritjen dhe zhvillimin e trupit, për mbrojtje dhe rezistencë ndaj substancave të ndryshme të dëmshme.
Substancat e pranishme në kolostrum janë imunoglobulina, peptide të pasura me prolinë (PRP), timozina α dhe β, transferina, laktoferina, kemopeksina, citokinat, lizozima dhe nukleozidet. Ai gjithashtu përmban insulinë me faktor të ngjashëm rritjeje (IGF-1 dhe IGF-2), duke transformuar faktorët e rritjes së epidermës, fibroblasteve dhe trombociteve. Nuk duhen harruar as oligosakaridet, Lactobacilus acidophilus, laktoperoksidaza, vitaminat, mineralet, aminoacidet esenciale dhe acidet yndyrore. Kolostrum përmban 87 faktorë të rritjes. Përveç faktorëve të rritjes, ka një faktor në kolostrum që kontribuon në zgjatjen e jetës. Faktorët e rritjes rigjenerojnë dhe përshpejtojnë rritjen normale të muskujve, kockave, kërcit, indeve nervore dhe lëkurës së vjetër dhe të dëmtuar.
Në rastin e urisë, këta faktorë ndihmojnë në sigurimin e energjisë për funksionimin normal të trupit duke shkrirë yndyrën në vend të indit muskulor. Kolostrum në kapsulat Immunobalance përftohet përmes një forme të veçantë tharjeje të kolostrumit të viçit, i cili lejon ruajtjen e të gjithë lëndëve ushqyese të nevojshme që gjenden në kolostrum gjatë procesit të prodhimit.
Betaglucan është një imunomodulator që rrit efikasitetin e sistemit imunitar disa herë.

Seleni është një mineral që ndihmon në ruajtjen e funksionit normal të sistemit imunitar, si dhe gjëndrës tiroide, dhe gjithashtu ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Brand

Фармамед

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IMMUNOBALANCE Capsules x 60”