HYAL PRO ACTIV 500 ml

1,850,00 den

Një lugë gjelle (15 ml) një herë në ditë për një periudhë 3 mujore.
Përdorimi i produktit mund të rifillohet pas një pauze një mujore.

Out of stock

SKU: PMED-27 Category:

Description

Vetitë dhe qëllimi:
Shurupi HIAL PRO ACTIVE është një suplement dietetik me një aplikim të veçantë, për të përmirësuar lëvizshmërinë e kyçeve. Acidi hialuronik është përbërësi kryesor i lëngut sinovial, i cili gjendet në nyje dhe është i nevojshëm për lubrifikimin e kërcit artikular. Marrja e rregullt e acidit hialuronik përmirëson lubrifikimin e kyçeve, rrit viskozitetin e lëngut sinovial, ushqen kërcin artikular, duke i lejuar kështu nyjet të mbeten fleksibël dhe të lëvizshëm.
Kondroitin sulfati është një përbërës natyral që është mjaft i pranishëm në kërcin artikular. Kjo molekulë komplekse neutralizon veprimin e enzimave që dëmtojnë kërcin dhe lejon furnizimin me ujë dhe lëndë ushqyese në qelizat e tij – kondrocitet. Sinteza natyrale e kondroitinës në vetë kondrocitet zvogëlohet me kalimin e moshës, kështu që strukturat e kyçeve në moshën e mëvonshme janë të prirura për prishje më të shpejtë.
Shurupi Hial Pro Active përdoret në: osteoartrit, ndryshime degjenerative të kyçeve, lëndime të kërcit të kyçeve, lëndime sportive, lëvizje të dëmtuar, dhimbje dhe ngurtësi të kyçeve.

Brand

Фармамед

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HYAL PRO ACTIV 500 ml”