HERPESTOP Stick 4 g

260,00 den

Aplikohet disa herë në ditë në zonën e prekur.

Out of stock

SKU: PMED-14 Category:

Description

Karakteristikat dhe qëllimi:
Falë përbërësve të zgjedhur me kujdes, vajrave esencialë të kimiotipizuar të pemës së çajit, ravensara dhe niaulia që kanë një efekt të fortë antiviral, stiku Herpesstop ndihmon në eliminimin e problemeve të shkaktuara nga infeksionet e shkaktuara nga virusi Herpes Simplex. Redukton ndjesinë e shpimit, kruajtjes, dhimbjes dhe kontribuon në shërimin më të shpejtë të plagëve.

Brand

Фармамед

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HERPESTOP Stick 4 g”