GINKOMAX FORTE Tablets x 30

300,00 den

Suplement dietik me origjinë natyrale i bazuar në ekstrakt të thatë, i titruar dhe i standardizuar (në glikozide flavonol 26%) me një dozë të lartë, 240 mg në një tabletë. Ginkgo biloba stimulon funksionalitetin e mikroqarkullimit, kujtesës dhe funksioneve njohëse.

2 in stock

Description

Suplement dietik me origjinë natyrale i bazuar në ekstrakt të thatë, i titruar dhe i standardizuar (në glikozide flavonol 26%) me një dozë të lartë, 240 mg në një tabletë. Ginkgo biloba stimulon funksionalitetin e mikroqarkullimit, kujtesës dhe funksioneve njohëse.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GINKOMAX FORTE Tablets x 30”