FORTICOLINN Sachets x 15

950,00 den

17 in stock

SKU: INNVT-1 Category:

Description

Risi për kocka të shëndetshme dhe të forta

Risi në parandalimin dhe trajtimin e osteopenisë dhe osteoporozës
I vetmi preparat që stimulon krijimin e matricës organike dhe inorganike
Është vërtetuar se rrit densitetin e kockave
Redukton rrezikun e frakturave të reja
I sigurt për përdorim afatgjatë
Aplikim i rehatshëm

Përbërësit aktivë / 1 qese (6,16 g) dozë ditore

FORTIBONE® peptide bioaktive të kolagjenit 5.00 g, laktat kalciumi 1.14 g, nga të cilat kalcium 200 mg

Dozimi – përdorimi

Shpërndani 1 qese në 200 ml lëng (ujë ose lëng frutash).

Brand

Инвента

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FORTICOLINN Sachets x 15”