FERROLIN C Pocket drink x 24

430,00 den

Pocket drink FERROLIN C është një produkt dietik që përmban hekur, vitaminë C dhe acid folik. Përdoret si suplement ushqimor në rast të mungesës së hekurit, që mund të shkaktohet nga lodhja kronike, stresi, aktiviteti fizik intensiv, shtatzënia dhe ushqyerja me gji, si dhe gjakderdhja e rëndë menstruale. Përbërja është një kombinim i hekurit të lidhur organikisht, vitaminës C, acidit folik dhe ekstraktit të acerolës. Ndryshe nga preparatet e tjera dietike të hekurit, pija e xhepit Ferrolin C përmban një kompleks organik natyral – hekur L-pidolate, i cili siguron biodisponueshmëri të lartë, tretshmëri të lehtë dhe resorbim të plotë. Pas përdorimit nuk shkakton të përziera apo probleme me tretjen. Pija xhepi Ferrolin C është shurup në thasë, përdoret një herë në ditë, pa hollim dhe nuk ka një shije të pakëndshme metalike karakteristike të preparateve të këtij lloji, sepse është i pasuruar me aromën natyrale të limonit.

Out of stock

SKU: ESI-10 Category: Tags: ,

Description

Pocket drink FERROLIN C është një produkt dietik që përmban hekur, vitaminë C dhe acid folik. Përdoret si suplement ushqimor në rast të mungesës së hekurit, që mund të shkaktohet nga lodhja kronike, stresi, aktiviteti fizik intensiv, shtatzënia dhe ushqyerja me gji, si dhe gjakderdhja e rëndë menstruale. Përbërja është një kombinim i hekurit të lidhur organikisht, vitaminës C, acidit folik dhe ekstraktit të acerolës. Ndryshe nga preparatet e tjera dietike të hekurit, pija e xhepit Ferrolin C përmban një kompleks organik natyral – hekur L-pidolate, i cili siguron biodisponueshmëri të lartë, tretshmëri të lehtë dhe resorbim të plotë. Pas përdorimit nuk shkakton të përziera apo probleme me tretjen. Pija xhepi Ferrolin C është shurup në thasë, përdoret një herë në ditë, pa hollim dhe nuk ka një shije të pakëndshme metalike karakteristike të preparateve të këtij lloji, sepse është i pasuruar me aromën natyrale të limonit.

Brand

Еси

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FERROLIN C Pocket drink x 24”