-30% Off

FEROGLOBIN B12 Liquid 200 ml

Original price was: 820,00 den.Current price is: 574,00 den.

5 in stock

Description

Hekuri për të ndihmuar në mbështetjen e hemoglobinës dhe qelizave të kuqe të gjakut

Feroglobin Liquid është një formulë e lëngshme e lëngshme me shije mjalti dhe portokalli me lëndë ushqyese për të ndihmuar në ruajtjen e shëndetit dhe vitalitetit, duke përfshirë folatin që kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe lodhjes. Ai siguron një formë organike të kompleksit të citratit të hekurit për përthithje të përmirësuar duke e bërë atë të butë në stomak, së bashku me vitaminat B dhe mineralet mbështetëse, të përzier me mjaltë dhe malt alpin zviceran.

Hemoglobina për transportin e oksigjenit

Formimi i hemoglobinës për qelizat e kuqe të gjakut kërkon një furnizim adekuat me hekur dhe bashkëfaktorë të tjerë në dietë. Hemoglobina mbart oksigjen në tru, zemër, muskuj dhe në inde në të gjithë trupin.

Feroglobin Liquid përmban hekur i cili kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës dhe transportin normal të oksigjenit në trup.

Ndiheni të lodhur?

Ky kombinim i veçantë përmban gjithashtu vitaminë C e cila rrit përthithjen e hekurit, vitamina B6 & B12 të cilat kontribuojnë në çlirimin normal të energjisë plus hekur dhe folate të cilat kontribuojnë në reduktimin e lodhjes dhe lodhjes.

Kush mund të ketë nevojë për një suplement hekuri?

Lëndët ushqyese specifike të Feroglobin Liquids për ndërtimin e gjakut janë ideale pavarësisht nga mosha juaj dhe mund të jenë me përfitim të veçantë për mbi të 50-at, atletët dhe gratë gjatë menstruacioneve ose shtatzënisë. Është i përshtatshëm edhe për fëmijët mbi 3 vjeç.

I përshtatshëm për vegjetarianët – Feroglobin Liquid është miratuar nga Shoqata Vegjetariane

Brand

Витабиотикс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FEROGLOBIN B12 Liquid 200 ml”