FERMENTAL Capsules x 15

170,00 den

Një preparat i bazuar në Lactobacillus (2 miliardë enzima të qumështit gastrorezistente të 5 llojeve të ndryshme), vitamina B dhe ekstrakt aloe, përdoret si terapi për diarrenë, për rregullimin e florës së zorrëve të trazuar nga përdorimi i antibiotikëve ose ushqimi joadekuat.

2 in stock

Description

Një preparat i bazuar në Lactobacillus (2 miliardë enzima të qumështit gastrorezistente të 5 llojeve të ndryshme), vitamina B dhe ekstrakt aloe, përdoret si terapi për diarrenë, për rregullimin e florës së zorrëve të trazuar nga përdorimi i antibiotikëve ose ushqimi joadekuat.

Brand

Еси

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FERMENTAL Capsules x 15”