EUCERIN UREA 10% Repair PLUS Lotion 400ML 69618

1,140,00 den

1 in stock

Description

Losioni i trupit me 10% ure përmban një kombinim unik dhe shumë efektiv të përbërësve që gjenden natyrshëm në lëkurë dhe ndikon në disa faktorë kyç që çojnë në lëkurë të thatë:

Ureja dhe agjentët e tjerë hidratues natyralë (NMF) mbajnë ujin dhe në këtë mënyrë hidratojnë shtresat e sipërme të lëkurës.
Seramid-3 forcon barrierën natyrale të lëkurës, zvogëlon humbjen e lagështisë për shkak të avullimit dhe bllokon irrituesit që mund të shkaktojnë inflamacion dhe kruajtje.

Gluko-glicerina aktivizon rrjetin e kanaleve natyrore në membranat qelizore në shtresat më të thella të lëkurës dhe kështu lejon që një sasi më e madhe uji të arrijë shtresat e jashtme dhe të sigurojë hidratim afatgjatë.

Brand

Еуцерин

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EUCERIN UREA 10% Repair PLUS Lotion 400ML 69618”