MERALYS HA Nasal Spray 1mg/ml 10ml

250,00 den

Të rriturit dhe adoleshentët mbi 12 vjeç:
1 paf Meralys HA 1 mg/ml sprej hundësh në çdo vrimë hunde, deri në 3 herë në ditë. Nuk duhet të përdoren doza jo më të larta se sa rekomandohet.

9 in stock

SKU: JDRN-29 Category: Tags: , , ,

Description

Meralys HA 1 mg/ml sprej hundësh përmban substancën aktive xylometazoline hydrochloride, e cila i përket grupit të barnave të quajtura simpatomimetikë. Ksylometazoline hydrochloride ndihmon në ngushtimin e kapilarëve të gjakut në hundë, duke reduktuar kës

Brand

Јадран галенска лабораторија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MERALYS HA Nasal Spray 1mg/ml 10ml”