EUCERIN UREA 10% Repair Plus Cream 100 ML 63300

710,00 den

2 in stock

Description

Kremi rigjenerues i këmbëve me 10% ure hidraton intensivisht dhe qetëson lëkurën e thatë dhe shumë të thatë në këmbë dhe lëkurën e plasaritur në thembra. Lëkura është dukshëm më e butë.

Në të njëjtën kohë, gradualisht heq shtresat e lëkurës dhe gungat.

I pasuruar me ure, ceramide dhe faktorë të tjerë hidratues natyralë (NMF), është vërtetuar klinikisht se çon në qetësimin e menjëhershëm dhe hidratim intensiv të lëkurës dhe veprimi i tij zgjat për 48 orë.

Parandalon humbjen e tepërt të ujit, rikthen barrierën natyrale të lipideve të lëkurës, qetëson lëkurën shumë të thatë dhe rigjeneron lëkurën e plasaritur të thembrave.

Brand

Еуцерин

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EUCERIN UREA 10% Repair Plus Cream 100 ML 63300”