EUCERIN Hyaluron-Filler Night Cream 50 ML 63486

2,010,00 den

1 in stock

Description

Përmban dy lloje të ndryshme të acidit hialuronik për trajtimin e rrudhave me thellësi të ndryshme dhe glicinë bioaktive – saponin e cila stimulon prodhimin natyral të acidit hialuronik. Dexpanthenol i koncentruar ndihmon në rigjenerimin e lëkurës gjatë natës.

Lëkura është e butë dhe e rregulluar mirë.

Brand

Еуцерин

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EUCERIN Hyaluron-Filler Night Cream 50 ML 63486”