EUCERIN AtopiControl Acute Care Cream 40 ML 63174

910,00 den

1 in stock

Description

Kremi qetësues Eucerin AtopiControl Intensive thyen ciklin magjik të kruajtjes dhe kruajtjes, duke qetësuar lëkurën. Ndihmon në reduktimin e përdorimit të hidrokortizonit gjatë fazës akute të inflamacionit. Studimet klinike kanë treguar se përdorimi i kremit qetësues intensiv AtopiControl ka një efekt proporcional me përdorimin e kremit me hidrokortizon 1%. Kremi qetësues AtopiControl Intensive nuk është një ilaç dhe nuk mund të përdoret si zëvendësues i ilaçeve.
Aplikoni kremin qetësues intensiv në zonat e prekura të lëkurës aq shpesh sa të jetë e nevojshme për të qetësuar lëkurën. Kremi qetësues intensiv Eucerin AtopiControl përmban një kompleks acidesh yndyrore rigjeneruese omega 6 (vaj nate dhe vaj rrushi), likokalkon A qetësues (ekstrakt i rrënjës së çikores), dekandiol antibakterial dhe mentapodol ftohës. Ekzaminimet klinike dhe dermatologjike kanë treguar tolerancën e tij në lëkurën atopike. I përshtatshëm për bebe, fëmijë dhe të rritur.

Për të minimizuar rrezikun e inflamacionit dhe alergjive, produkti nuk përmban aditivë për ngjyrën, erën dhe pa parabenë.

Brand

Еуцерин

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EUCERIN AtopiControl Acute Care Cream 40 ML 63174”