VITAMIN B1 100 mg x 100 Comprimes

410,00 den

Të rriturit: Merrni 1 tabletë në ditë me vakt.

1 in stock

Description

JAMIESON VITAMIN B1 100 mg është një produkt që ndihmon në procesin e metabolizmit të aminoacideve dhe karbohidrateve dhe në ruajtjen e një sistemi nervor të shëndetshëm. Kontribuon në ruajtjen e funksionit normal psikologjik dhe funksionit normal të sistemit kardiovaskular.

Formulimi është bërë ekskluzivisht nga burime natyrore dhe është i testuar farmaceutikisht. Produkti është prodhuar me 360 ​​pika kontrolli dhe teste për të siguruar gjurmueshmërinë, sigurinë dhe pastërtinë e tij të plotë.

Brand

Џејмисон

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VITAMIN B1 100 mg x 100 Comprimes”