DIABEKAN Capsules x 30

400,00 den

Dozimi: 1 kapsulë në ditë në mëngjes para ngrënies. Nuk irriton stomakun për shkak të specifikave të ekstraktit ujor të përdorur. Mund të marrë shumë kohë.

3 in stock

SKU: FRTX-4 Category:

Description

Ruajtja e një përqendrimi normal të glukozës në gjak dhe një nivel i duhur normal i sheqerit në gjak, stimulimi i receptorëve të insulinës dhe rritja e aftësisë së qelizave për të përdorur glukozën, metabolizmi normal i makro lëndëve ushqyese,
zvogëloni ndjenjën e lodhjes dhe lodhjes

Brand

Фортекс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DIABEKAN Capsules x 30”