PREGNAZON Tablets x 30

970,00 den

Tabletat Pregnazon® janë të formuluara posaçërisht dhe të ekuilibruara me kujdes për të siguruar dozën ditore të rekomanduar të acidit folik (400μg) i cili kontribuon në rritjen normale të fetusit së bashku me 22 përbërës të tjerë të dobishëm që sigurojnë vlera ushqyese optimale për të gjitha fazat e shtatzënisë dhe amësisë së hershme.

1 in stock

SKU: HAID-48 Category:

Description

Një tabletë në ditë me vaktin kryesor. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore nëse nuk këshillohet ndryshe nga një person i kualifikuar në mënyrë të përshtatshme.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PREGNAZON Tablets x 30”