DEVITAL 2000 Tablets x 50

478,00 den

Out of stock

SKU: MXMDC-8 Category:

Description

Devital 2000 përmban 2000 IU vitaminë D3 në një tabletë. I destinuar për nevojat e të ushqyerit në rast të funksionit të dëmtuar të sistemit imunitar, osteoporozës, mielopatisë, hipotensionit muskulor, sëmundjeve autoimune të gjëndrës tiroide, si dhe te personat që janë të ekspozuar në mënyrë të pamjaftueshme ndaj rrezeve të diellit.
Vitamina D3 është një vitaminë liposolubile e nevojshme për përthithjen (shfrytëzimin) normal të kalciumit dhe fosforit në trup, zhvillimin dhe mineralizimin e duhur të kockave dhe ruajtjen e niveleve normale të kalciumit në gjak. Vitamina D3 ka një efekt imunomodulues dhe më pak infeksione janë zbuluar tek njerëzit me këtë suplement vitaminë. Mungesa e vitaminës D3 mund të shkaktojë miopati, e cila manifestohet me dobësi të muskujve, dhimbje difuze të muskujve dhe vështirësi në ecje.

Rekomandohet për:
Çrregullime të sistemit imunitar
Osteoporoza
Mielopatitë
Hipotensioni muskulor
Sëmundjet autoimune
Njerëzit të cilët janë të ekspozuar në mënyrë të pamjaftueshme ndaj dritës së diellit

Brand

МаксМедика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DEVITAL 2000 Tablets x 50”