Cranberry Complex Capsules 60 x 500 mg

720,00 den

Të rriturit: Merrni 1 kapsulë në ditë.

Out of stock

Description

Kompleksi Cranberry i përqendruar maksimalisht JAMIESON:
– Ka një efekt të dobishëm në funksionet e traktit urinar.
– Ndihmon në mbrojtjen kundër infeksioneve të traktit urinar.
– Ndihmon në reduktimin e simptomave të cistitit, si djegia dhe dhimbjet gjatë urinimit.
– Ka një efekt antioksidant.
Shtimi i D-manozës kontribuon në mirëmbajtjen më efikase të funksioneve shëndetësore të fshikëzës dhe sistemit urinar, si dhe në parandalimin e ngjitjes së baktereve uropatogjene në traktin urogjenital.

Brand

Џејмисон

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cranberry Complex Capsules 60 x 500 mg”