APURETIN Capsules x 30

420,00 den

Dozimi: Rekomandohet 1 kapsulë në ditë me shumë lëngje. Apuretina është menduar për të rriturit.

5 in stock

Description

Ka shumë arsye që çojnë në mbajtjen e lëngjeve në trup, dhe shumica e tyre lidhen me dietën e pahijshme, çrregullime të caktuara funksionale (çrregullime hormonale), mungesë të aktivitetit fizik dhe përdorim të barnave të caktuara (kontraceptivë).
Apuretina është formuluar për të kontribuar në nxjerrjen natyrale të lëngjeve të tepërta nga trupi dhe për të mbajtur një peshë të shëndetshme duke siguruar kushte optimale për eliminimin e produkteve toksike të metabolizmit.
Përbërësit e mëposhtëm mbështesin trupin në mënyrën e mëposhtme:
* Antioksidantët natyral të boronicës ndihmojnë në mbrojtjen e qelizave dhe indeve nga efektet e dëmshme të radikalëve të lirë.
* Uthulla e mollës vepron si remineralizues dhe tonik, ndihmon në ruajtjen e oreksit normal dhe djeg yndyrën e tepërt.
* Ekstrakti i hithrës përmes diurezës mbështet heqjen e ujit të tepërt dhe toksinave nga trupi, i cili ka një efekt të dobishëm në ruajtjen e një mase normale të trupit dhe gjendje të mirë të përgjithshme.
* Zinku kontribuon në metabolizmin e duhur të karbohidrateve, makronutrientëve (ushqyesve), sintezën normale të acideve yndyrore dhe proteinave dhe mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Brand

Др.Тајс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “APURETIN Capsules x 30”