BOROLA IMUNOBOR KIDS Capsules x 30

595,00 den

Nëse fëmija juaj vuan shpesh nga infeksione virale, bakteriale dhe të tjera, ju keni nevojë për Imunobor® Kids!

Out of stock

SKU: BRLA-14 Category:

Description

Çfarë është Imunobor Kids?

Imunobor Kids është një imunostimulant i fuqishëm i krijuar posaçërisht për fëmijët.
Çfarë përmban Imunobor Kids?

Përmban dy produkte natyrale plotësuese që kanë të bëjnë me imunitetin. Çdo kapsulë përmban ekstrakte të standardizuara të cilësisë së lartë të echinacea 40 mg dhe beta-glukan 150 mg. Ekstrakti i standardizuar i echinacea përmban sasi të barabarta të echinacea purpura dhe echinacea palida për të arritur efektin e plotë. Procesi i standardizimit garanton pastërtinë dhe efektivitetin e çdo kapsule.
Si funksionon Imunobor Kids?

Imunobor Kids ka një efekt imunostimulues dhe anti-inflamator. Mbron trupin nga infeksionet bakteriale, virale dhe të tjera. Përbërësit e Imunobor Kids mendohet se kanë mekanizmin e mëposhtëm të veprimit:

Stimuloni prodhimin e trupave imunitar, qelizave dhe substancave që janë të rëndësishme për sistemin imunitar
Rrit aktivitetin e qelizave imune dhe aftësinë e tyre për të vrarë bakteret dhe mikroorganizmat e tjerë
Ata kanë një efekt të drejtpërdrejtë antimikrobik në shumë mikroorganizma
Rritja e mbrojtjes imune lokale të mukozave të sistemit bronkial, të zorrëve dhe urogjenital
Ka një efekt anti-inflamator
Ata kanë një efekt mbrojtës ndaj kolagjenit dhe stimulojnë shërimin e plagëve

Kur duhet përdorur Imunobor Kids?

Përdoret për të forcuar sistemin imunitar të fëmijëve në:

Predispozicion për sëmundje të shpeshta
Infeksione virale, bakteriale, kërpudhore dhe të tjera
Sëmundjet akute dhe kronike të sistemit të frymëmarrjes – gripi, ftohja, bronkiti, sinusiti, bajameti, stomatiti, inflamacioni dhe të tjerët.
bartës bakterial
Infeksionet akute dhe kronike të traktit urinar – cystitis, pyelonephritis
Gjatë dhe pas terapisë me antibiotikë
Shërimi i plagëve dhe djegieve
Si një restaurues i përgjithshëm dhe tonik për lodhjen kronike

.
Si përdoret Imunobor Kids?

Në 10 ditët e para, merrni 1 kapsulë 3 herë në ditë me stomak bosh, pastaj 1 deri në 2 kapsula në ditë. Tek fëmijët nga 1-6 vjeç 1 kapsulë në ditë. Një cikël pranimi është 12 javë. Në rast përdorimi më të gjatë, bëhet një pushim njëjavor ndërmjet cikleve. Imunobor Kids merret gjatë sëmundjes dhe gjatë periudhës së rikuperimit. Për shkak se është në përputhje me antibiotikët dhe medikamentet për trajtim simptomatik, mund të përshkruhet me to nëse është e nevojshme.
A ndërvepron me barna të tjera?

Beta glukan punon mirë me një numër antibiotikësh dhe rrit efektivitetin e tyre.
A ka ndonjë efekt anësor?

Imunobor Kids është një produkt natyral dhe praktikisht i padëmshëm. Nuk janë vërejtur efekte anësore.

Brand

Борола

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOROLA IMUNOBOR KIDS Capsules x 30”