TETESEPT SEA SALT FOR BATHING LITTLE LUCK 60 g

85,00 den

Përdorimi: Mbushni vaskën me ujë të nxehtë në një temperaturë prej 35-38 ° C dhe shtoni kripën e banjës. Desirableshtë e dëshirueshme që të lahet për 10 deri në 20 minuta. Lani tërësisht vaskën me ujë të ngrohtë për të hequr mbetjet e produktit Paralajmërim: Produkt kozmetik. Të mos konsumohet. Mbajeni larg fëmijëve. Shmangni kontaktin e drejtpërdrejtë me sipërfaqe dhe objekte të ndjeshme.

Out of stock

SKU: TETES-34 Category: Tags: , , ,

Brand

Тетесепт

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TETESEPT SEA SALT FOR BATHING LITTLE LUCK 60 g”