RECEPT STRONG HAIR Shampoo 400 ml

320,00 den

Out of stock

SKU: ILRJ-12 Category: Tags: , ,

Description

Shampo kundër rënies së flokëve Subrina Recept përmban një kombinim përbërësish që forcojnë flokët dhe reduktojnë rënien e tepërt të flokëve. Ekstrakti i hops redukton humbjen e tepërt të flokëve, ndërsa ekstrakti i melit forcon flokët dhe u jep mjaftuesh

Brand

Илирија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RECEPT STRONG HAIR Shampoo 400 ml”