48 Hand Cream 125 ml

170,00 den

3 in stock

SKU: ILRJ-1 Category: Tags: , ,

Description

Kremi mbron duart tuaja gjatë punës dhe i ushqen në mënyrë efikase pas larjes. Është i domosdoshëm në shtëpi, gjatë punës dhe sa herë që duart tuaja janë të ekspozuara ndaj ndikimeve të padëshiruara të mjedisit.

Brand

Илирија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “48 Hand Cream 125 ml”