AQUA MARIS Plus Spray 30 ml

250,00 den

Spërkatni spërkatjen e hundës Aqua Maris® Plus 1-2 herë në çdo vrimë hunde, disa herë në ditë. Para përdorimit të parë, hiqni spinën dhe shtypni pompën 2-3 herë për të lëshuar ajrin.

5 in stock

SKU: JDRN-23 Category: Tags: , , ,

Description

Çfarë është dhe për çfarë përdoret
Uji i detit në kombinim me d-panthenol rigjeneron të dëmtuarin
mukoza e hundës, e furnizon atë me mikroelementë të rëndësishëm dhe e pengon atë të thahet.

Spraji i hundës Aqua Maris® Plus rekomandohet për nj

Brand

Јадран галенска лабораторија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AQUA MARIS Plus Spray 30 ml”