ANGINAL MAX SENIOR Spray 30 ml

270,00 den

Out of stock

SKU: MXMDC-3 Category:

Description

Anguinal Max Senior është një spray i bazuar në ekstraktin e rrënjës së echinacea-s, gjethet e sherebelës dhe tallusin e myshkut islandez, i destinuar për të ruajtur shëndetin e mukozave të gojës dhe fytit.

Echinacea nxit aktivizimin e parimeve të saj duke koduar infeksionet e frymëmarrjes me infeksione bakteriale ose virale, si dhe duke rritur ndjeshmërinë e infeksioneve ndaj zhvillimit të imunitetit imunogjen dhe duke parandaluar rezistencën e trupit.

Squfuri ka një efekt anti-inflamator, ngadalëson procesin e shërimit dhe ka një efekt qetësues në mukozën e gojës dhe të fytit.

Myshku i Islandës qetëson gojën dhe fytin e përflakur dhe të irrituar, mbron nga acarimi dhe qetëson kollën. Acidi Usnicinic, si një parim aktiv i likenit, ka vetitë e një agjenti natyral antimikrobik që ndihmon me ftohjet dhe infeksionet e rrugëve të sipërme të frymëmarrjes, të shoqëruara me kollë dhe ngjirurit e zërit.

Kur rekomandohet përdorimi i sprejit Anginal Max Senior?

Shkaktarët më të shpeshtë të dhimbjes së fytit janë infeksionet e rrugëve të sipërme të frymëmarrjes të shkaktuara nga një virus, por dhimbjet e fytit mund të jenë edhe pasojë e një infeksioni bakterial, alergjive, qëndrimit të zgjatur në një hapësirë me ajër të kondicionuar ose një hapësirë të mbyllur me ajër të thatë. Mund të ndodhë edhe pas konsumimit të sasive të mëdha të pijeve të ftohta, si dhe për shkak të tendosjes së muskujve të fytit, pas këndimit me zë të lartë, brohoritjes ose bërtitjes me zë të lartë. Përveç faktit se dhimbja e fytit shoqërohet me temperaturë dhe shkaku i saj është një infeksion bakterial (kur është e nevojshme të konsultoheni me mjekun), ky problem, i cili zakonisht shoqërohet me ngjirje të zërit, kollë, vështirësi në gëlltitje, mund të lehtësohet ndjeshëm me sprej.për fyt Anginal Max Senior. Përbërësit bimorë që veshin mukozën e gojës dhe të fytit, qetësojnë, lehtësojnë proceset inflamatore dhe parandalojnë zhvillimin dhe përhapjen e infeksionit në nivel lokal, në nivelin e rrugëve të sipërme të frymëmarrjes.

Falë vetive antiseptike dhe aromës freskuese, spray Anginal Max Senior mund të përdoret edhe për të eliminuar aromat e pakëndshme.

Si të përdorni siç duhet spray Anginal Max Senior?

Përpara përdorimit, sigurohuni që zgjatimi i hundës të jetë ngjitur mirë në shishe dhe më pas shkundni produktin. Hiqni kapakët mbrojtëse nga spërkatësi dhe gryka, kthejeni grykën majtas ose djathtas, drejtojeni te goja dhe fyti dhe më pas shtypeni dy herë.

A mund të përdorin fëmijët spray Anginal Max Senior?

Për shkak të përbërjes së tij, përdorimi i sprejit Anginal Max Senior nuk rekomandohet për fëmijët nën 12 vjeç. Për të njëjtat qëllime rekomandohet përdorimi i sprejit Anginal Max Jr.

Indikacionet
Rekomandohet përdorimi i sprejit Anginal Max Senior si ndihmës në:
Kollë e thatë dhe e irrituar
Bllokim dhe gërvishtje në fyt
Mukoza e përflakur e gojës dhe e fytit
Frymëmarrje e pakëndshme

Paketimi: 30 ml

Mënyra e përdorimit: Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: 4 herë në ditë, direkt në mukozën e zgavrës me gojë.

Brand

МаксМедика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ANGINAL MAX SENIOR Spray 30 ml”