Description

Xhel bioaktiv i aloe vera është menduar për rigjenerimin e lëkurës së irrituar, të dëmtuar dhe të dehidratuar, si dhe për kujdesin shtesë të lëkurës së shëndetshme. Ky xhel plotëson të gjitha nevojat bazë të lëkurës, ruan vlerën natyrale të pH të lëkurës, e ushqen atë, siguron lagështi të ekuilibruar dhe i lejon lëkurës të “marrë frymë” normalisht.
Për shkak të efektit të tij rigjenerues dhe qetësues, xheli bioaktiv i Aloe vera është efektiv për ndryshime të ndryshme të lëkurës: acarim, infeksion, inflamacion, djegie, akne, skuqje, skuqje dhe zbokth.
Aplikimi i xhelit pas rrezeve të diellit parandalon plakjen e parakohshme të lëkurës, rrudhat dhe njollat.
Lëkura rifiton shkëlqimin, lagështinë dhe elasticitetin, dhe ngjyra që rezulton ruhet për një kohë shumë më të gjatë.

Brand

Есенса

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALOE VERA Bioaktive Gel 100 ml”