ALLGA SAN MASAGE GEL 100 ml

210,00 den

Out of stock

SKU: DRTHSS-5 Category:

Description

Allga San – përbërës tradicionalë bimorë me një funksion shekullor të njohur të mishëruar në produkte me cilësi fitofarmaceutike gjermane të provuar dhe standardizuar
Vaji esencial i aloe vera është përdorur në Gjermani që nga kohra të lashta. Dr. Theiss Naturwaren mban certifikatën e vetme për përdorimin farmaceutik të vajit esencial, për shkak të përbërjes së tij të jashtëzakonshme dhe metodës së nxjerrjes nga kërcell 12-vjeçar të rritur në kushte organike (pa përdorimin e mjeteve kimike dhe artificiale). Nga mbi 60 përbërës aktivë në vaj, pjesa më e lartë e njohur e delta 3 karen dallohet si një stimulues i qarkullimit dhe veprimit anti-inflamator, dhe alfa dhe beta pinene si analgjezik natyral. Efekte të tjera: antimikrobik (antibakterial dhe antifungal), antispazmatik (lehtëson mpirjen).

Brand

Др.Тајс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALLGA SAN MASAGE GEL 100 ml”