ZINK – Zn Tablets x 50

214,00 den

Out of stock

SKU: MXMDC-38 Category:

Description

Ndihmon në forcimin e imunitetit dhe ruan cilësinë e shikimit, lëkurës dhe thonjve.

Zinku është një antioksidant që është shumë i rëndësishëm për funksionimin e sistemit imunitar dhe luan një rol të rëndësishëm në ndërtimin e proteinave. Prandaj është i nevojshëm në një sërë procesesh fizike siç është koordinimi i hormoneve dhe sistemit nervor.

Duke qenë se zinku është pjesë e mbi 70 sistemeve të ndryshme enzimatike në trup dhe është veçanërisht i rëndësishëm për sintezën e ADN-së dhe ARN-së, si dhe për rritjen, ndarjen dhe maturimin e qelizave, ai konsiderohet si një nga përbërësit më të rëndësishëm për jetëgjatësi dhe jetë cilësore.

MaxMedica Zinc – Zn përmban 15mg zink që është një dozë ideale për çdo ditë.

E rëndësishme për duhanpirësit – Zinku është një luftëtar kundër kadmiumit, i cili njihet si një nga shkaktarët e kancerit të mushkërive dhe prostatës dhe është i pranishëm në cigare.

Rekomandohet përdorimi i tabletave Zinc – Zn për të ndihmuar në ruajtjen e:

Funksionimi i duhur i sistemit imunitar
Funksionet njohëse (kujtesa, përqendrimi, etj.)
Sinteza normale e proteinave
Kocka, lëkurë, flokë dhe thonj të shëndetshëm
Shikim i mirë
Pjellori dhe riprodhim normal

Mënyra e përdorimit: Rekomandohet 1 tabletë në ditë me vakt.

Brand

МаксМедика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ZINK – Zn Tablets x 50”