Description

Ky preparat kontribuon në përmirësimin e gjendjes së përgjithshme të aktivitetit të trurit dhe qarkullimit të kokës, krahëve dhe këmbëve.

Ginkgo Forte përmirëson gjendjen e aktivitetit të trurit, përqendrimin dhe kujtesën. Rekomandohet për personat që kanë probleme me qarkullimin e enëve të gjakut në kokë, si dhe për ata që kanë probleme me qarkullimin periferik të krahëve dhe këmbëve.

Ginkgo Forte për çdo ditë

Produkt dietik që ka një efekt sinergjik të ekstraktit të xhinko biloba, vitaminave B6, B12 dhe acidit folik (vitamina B9), ka një efekt të dobishëm në qarkullimin e trurit dhe zhvillimin e qelizave nervore. Xhinko përmirëson kujtesën dhe aktivitetet e tjera të trurit, ka një efekt të butë antidepresiv dhe është i dobishëm për njerëzit që vuajnë nga migrena.

MaxMedica Ginkgo Forte ju sjell sasinë ideale të përbërësve për përfitimet ditore dhe shëndetin e trupit tuaj.

Kapsulat Ginkgo Forte rekomandohen për të ndihmuar me:
Kujtesa e dobët
Përqendrimi i ulur
Qarkullim i dëmtuar dhe dhimbje në këmbë
Njerëzit që vuajnë nga depresioni

Paketimi: 30 kapsula

Mënyra e përdorimit: rekomandohet përdorimi i 1 kapsulë në ditë, në mëngjes.

Brand

МаксМедика

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GINKO FORTE Capsules x 30”