GINKOMAX Tablets x 30

240,00 den

ESI GINKGOMAX është një produkt krejtësisht natyral, i bazuar në ekstrakt të standardizuar të thatë (80 mg) dhe gjethe në të djathtë (200 mg) nga Ginko Biloba, një barishte e vjetër, një e mbijetuar unike e një grupi botanik shumë të përhapur në vend që nga fundi i shek. epoka e tretë.
Cilat janë karakteristikat e Ginkgo Biloba?
Ekzistenca e Ginkgo Biloba bazohet në aftësinë e madhe për përshtatshmëri ndaj fatkeqësive natyrore. Kjo barishte, në fakt, është rezistente ndaj të gjitha llojeve të parazitëve dhe ndotjes së mjedisit.Për mijëvjeçarë, gjethet e Ginkgo biloba janë përdorur, veçanërisht në Kinë, Japoni dhe Kore, për të trajtuar çrregullime të ndryshme. Ginkgo Biloba përmban, ndër përbërësit e tij bazë, xhingolide dhe bilobalide, të cilat janë në gjendje të zhvillojnë një veprim mbrojtës në strukturat vaskulare dhe indore dhe proceset metabolike në trup.
Cilat janë efektet e Ginkgo Biloba?
Eksperimentalisht janë vërtetuar disa aktivitete: Stimulimi i kapacitetit mnemonik, memoria dhe rritja e fluksit të gjakut, veçanërisht në nivelin e mikroqarkullimit cerebral, përmirësimi i vetive reologjike të gjakut, inaktivizimi i radikaleve të lira, aktiviteti antitrombocitar i trombociteve dhe aktiviteti neuroprotektiv. Për shkak të këtyre veçorive, Ginkgo Biloba është përdorur gjithmonë për çrregullime të qarkullimit të gjakut para nivelit cerebral.
Si të ndërhyhet në fushën e efikasitetit mendor?
Studime të shumta kanë treguar potencialin e këtij përbërësi natyral: Ginkgo Biloba, nëse merret rregullisht, është e dobishme për kontrollin e plakjes së parakohshme dhe ruajtjen e aktivitetit mendor për shkak të përmirësimit të qarkullimit cerebral.

4 in stock

Description

ESI GINKGOMAX është një produkt krejtësisht natyral, i bazuar në ekstrakt të standardizuar të thatë (80 mg) dhe gjethe në të djathtë (200 mg) nga Ginko Biloba, një barishte e vjetër, një e mbijetuar unike e një grupi botanik shumë të përhapur në vend që nga fundi i shek. epoka e tretë.
Cilat janë karakteristikat e Ginkgo Biloba?
Ekzistenca e Ginkgo Biloba bazohet në aftësinë e madhe për përshtatshmëri ndaj fatkeqësive natyrore. Kjo barishte, në fakt, është rezistente ndaj të gjitha llojeve të parazitëve dhe ndotjes së mjedisit.Për mijëvjeçarë, gjethet e Ginkgo biloba janë përdorur, veçanërisht në Kinë, Japoni dhe Kore, për të trajtuar çrregullime të ndryshme. Ginkgo Biloba përmban, ndër përbërësit e tij bazë, xhingolide dhe bilobalide, të cilat janë në gjendje të zhvillojnë një veprim mbrojtës në strukturat vaskulare dhe indore dhe proceset metabolike në trup.
Cilat janë efektet e Ginkgo Biloba?
Eksperimentalisht janë vërtetuar disa aktivitete: Stimulimi i kapacitetit mnemonik, memoria dhe rritja e fluksit të gjakut, veçanërisht në nivelin e mikroqarkullimit cerebral, përmirësimi i vetive reologjike të gjakut, inaktivizimi i radikaleve të lira, aktiviteti antitrombocitar i trombociteve dhe aktiviteti neuroprotektiv. Për shkak të këtyre veçorive, Ginkgo Biloba është përdorur gjithmonë për çrregullime të qarkullimit të gjakut para nivelit cerebral.
Si të ndërhyhet në fushën e efikasitetit mendor?
Studime të shumta kanë treguar potencialin e këtij përbërësi natyral: Ginkgo Biloba, nëse merret rregullisht, është e dobishme për kontrollin e plakjes së parakohshme dhe ruajtjen e aktivitetit mendor për shkak të përmirësimit të qarkullimit cerebral.

Brand

Еси

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GINKOMAX Tablets x 30”