Tranquil Capsules x 30

930,00 den

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç një kapsulë në ditë pas ngrënies. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore nëse nuk këshillohet ndryshe nga një profesionist i kualifikuar.

Out of stock

Description

Tranquil është një kombinim inovativ dhe shumë i ekuilibruar i ekstrakteve bimore natyrale që veprojnë në mënyrë sinergjike për të ndihmuar trupin të përballet me stresin e përditshëm.
Disa nga përbërësit aktivë të tij janë: murrizi, manjolia dhe lule pasioni.
Murrizi është një përbërës i njohur tradicional që mund të ndihmojë me relaksimin dhe pagjumësinë.
Magnolia ka një histori të gjatë të përdorimit për relaksim dhe reduktim të stresit.
Lule pasioni që ka një përqendrim të lartë flavoidesh që mund të mbështesin në mënyrë efektive relaksimin mendor.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tranquil Capsules x 30”