5-HTP Tablets x 60

1,335,00 den

5-Hydroxytryptophan është një aminoacid i nxjerrë nga fara afrikane Griffonia simplicifolia, dhe karakterizohet nga veprimi i zgjatur në trup._x000D_
_x000D_
5-Hidroksitriptofani është një aminoacid që prodhohet normalisht në trupin e njeriut. Është më e zakonshme në proteina dhe është hapi tjetër në prodhimin e serotoninës ose hormonit të lumturisë._x000D_
_x000D_
Serotonina gjendet kryesisht në traktin gastrointestinal, megjithëse është e bollshme në tru dhe në të gjithë sistemin nervor. Merr pjesë në përmirësimin e humorit, kontrollimin e oreksit, ruajtjen e gjumit._x000D_
_x000D_
Nuk përmban maja, gluten, grur, niseshte, soja, produkte qumështi, sheqer, krip, ngjyra artificiale, konservues dhe arom.

1 in stock

Description

Të rriturit dhe fëmijët mbi 16 vjeç një deri në dy tableta në ditë. Nëse është e nevojshme, mund të merrni deri në 4 tableta në ditë. Një maksimum prej 6 tabletash në ditë mund të merren me ushqim. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore nëse nuk këshillohet ndryshe nga një person i kualifikuar në mënyrë të përshtatshme.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “5-HTP Tablets x 60”