BOROLA VIVATONIN GOOD NIGHT Capsules x 30

430,00 den

3 in stock

Description

Kapsulat VIVATONIN GOOD NIGHT është një produkt kufitar i cili në përbërjen e tij si përbërës aktiv përmban ekstrakt të rrënjës së Valeriana (Valeriana officinalis) – (Acidi Valeriana) dhe Melatonin.

Ekstraktet e valerianës (Valeriana officinalis) janë vërtetuar se kanë efekte qetësuese, anksiolitike dhe citoprotektive. Përmirësoni gjumin dhe rrahjet e zemrës. Ka një efekt të dobishëm në orën biologjike, në stres dhe tendosje psikologjike, në aktivitetin e sistemit vegjetativ, humorin dhe funksionet imune. Melatonin (5-Metoksi-N-Acetiltriptan) është një hormon që është i pranishëm në trupin e të gjitha gjallesave.
Prodhohet nga pinealocitet (një lloj qelize) në gjëndrën pineale (e vendosur në tru), si dhe nga retina dhe trakti gastrointestinal. Melatonina sinkronizon bioritmin tek njerëzit dhe vepron si një antioksidant i fuqishëm. Ky hormon i ndihmon njerëzit të flenë, zvogëlon numrin e zgjimeve gjatë natës, kontribuon në shkurtimin e kohës për të fjetur dhe për përshtatje më të lehtë, pas udhëtimit, gjatë ndryshimit të zonave kohore – jet lag.

Rekomandohet për:
– Lehtësim i përkohshëm nga simptomat e tensionit nervor, stresit, pagjumësisë dhe ankthit
– Përmirësimi i aktivitetit të sistemit nervor autonom, humorit dhe funksioneve imune
– Shkurtimi i kohës së gjumit
– Përshtatje më e lehtë pas udhëtimit, gjatë ndryshimit të zonave kohore – jet vonesë.

Përdorimi:
Të rriturit: 1 kapsulë në mbrëmje, 30 min. para gjumit.

Brand

Борола

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOROLA VIVATONIN GOOD NIGHT Capsules x 30”