Brainvit Tablets x 60

1,410,00 den

Truri dhe i gjithë sistemi nervor janë struktura të rëndësishme organike në trup që kanë nevojë për lëndë ushqyese për të mbështetur funksionin e tyre. Për shkak të stilit modern të jetesës, stresit dhe moshës, truri dhe indet nervore kanë një nevojë në rritje për mbështetje të vitaminave për funksionimin optimal.

Tabletat BrainVit® ofrojnë mbështetje për funksionimin normal të sistemit nervor. Formulim unik që përmban niacinë, riboflavinë, tiaminë, vitaminë B12, vitaminë C. Të gjithë këta përbërës kontribuojnë në ushqimin e duhur dhe funksionimin normal të sistemit nervor.

2 in stock

Description

Të rriturit dhe fëmijët mbi 16 vjeç një deri në dy tableta në ditë. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brainvit Tablets x 60”